Hastighed

Dansk WiFi sikrer dig en hurtig forbindelse

Kontakt os i dag

Langsomt internet?

Dansk WiFi sikrer dig en hurtig forbindelse

 

Noget af det mest frustrerende i hverdagen er langsomt internet. Findes der noget værre end at se en side loade lige så langsomt som dagene op til juleaften?

De fleste af os har oplevet langsomt internet, selv om vi betaler for en forbindelse som burde dække husstanden eller kontorets behov mere end rigeligt – for hvem gider at have langsomt internet.

Dansk Wifi har løsningen. Vi står klar til, at optimere din Wi-Fi forbindelse særligt i omegnen Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og på resten af Sjælland, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud, som løser dine udfordringer med langsomt internet – vi forbedrer din nuværende forbindelse, og du skal altså ikke skifte udbyder. Læs mere om vores Wi-Fi løsninger. Har du et ønske om at arbejde hjemmefra online, så kan en VPN løsning også være en mulighed for dig. Vi tilbyder derudover også Ubiquiti unifi, hvis du ønsker at optimere din Internet hastighed.

Kontakt os i dag
Kontakt os i dag

Få tjekket dit Wi-Fi

Dansk Wifi tilbyder at lave et Wi-Fi tjek hos dig eller i din virksomhed, så du kan få den optimale forbindelse og dermed hastighed. Et Wi-Fi-tjek koster 795kr inklusiv moms og kørsel. Det tager vores Wi-Fi specialist ca. 45-50 minutter, at udføre et Wi-Fi-tjek.

Når tjekket er udført klarlægger vores Wi-Fi specialist problemet og stiller en diagnose. Du vil herefter få forslag på, hvad der kan afhjælpe problemet samt et prisestimat for hvad det vil koste at få os til, at optimere forbindelsen og installere og opsætte forstærkere og acces-points.

Ved at få os til at optimere din Wi-Fi forbindelse efterfølgende, vil beløbet fra Wi-Fi-tjekket på 795 kr blive fratrukket den samlede regning.

Ligger problemet i en ustabil leverance af signal fra din bredbånds leverandør, laver vi en uvildig rapport du kan bruge til at finde en løsning med din bredbånds leverandør.

På vegne af vores søsterselskab, kan vi ved samme lejlighed og helt gratis og uforpligtende, give dig et tilbud på sikring af dit hjem med alarm.

Vi kan kontaktes på 4248 8000 eller info@antennemesteren.dk.