Hastighed

Dansk WiFi sikrer dig en hurtig forbindelse

Kontakt os i dag

Langsomt internet?

Dansk WiFi sikrer dig en hurtig forbindelse

 

Noget af det mest frustrerende i hverdagen er langsomt internet! Findes der noget værre end at se en side loade lige så langsomt, som dagene inden juleaften går?

De fleste af os har oplevet langsomt internet, selvom vi betaler for en forbindelse, som burde dække husstanden eller kontorets behov mere end rigeligt - og hvem gider at have langsomt internet?

Dansk Wifi har løsningen! Vi står klar til at optimere din Wi-Fi forbindelse - særligt i omegnen af Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og i resten af Nordsjælland (fra Solrød-Roskilde og nordover). Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på løsning af dine udfordringer med langsomt internet, og vi søger at forbedre din nuværende forbindelse, så du ikke skal at skifte udbyder. Læs mere om vores Wi-Fi løsninger her på siden.

Har du et ønske om at arbejde hjemmefra online, så kan en VPN-løsning  være en mulighed for dig. Vi tilbyder også Ubiquiti unifi, hvis du ønsker at optimere din Internethastighed.

Kontakt os i dag
Kontakt os i dag

Få tjekket dit Wi-Fi

Dansk Wifi tilbyder at lave et Wi-Fi tjek hos dig eller din virksomhed, så du kan få den optimale forbindelse og dermed den bedst mulige hastighed.

Et Wi-Fi-tjek koster 795 kr. inklusiv moms og kørsel, og det tager vores specialist ca. 45-50 minutter at udføre.

Når tjekket er udført, stiller vores Wi-Fi specialist en diagnose. Du vil herefter få tilbud om afhjælpning af problemet inkl. et prisestimat. 

Hvis du tager imod vores tilbud, fratrækker vi prisen for Wi-Fi-tjekket på den  samlede regning!

Er problemet en ustabil leverance af signal fra din bredbåndsleverandør, laver vi en uvildig rapport, som du kan bruge til at finde en løsning med denne.

På vegne af vores søsterselskab kan vi i øvrigt ved samme lejlighed - og helt gratis og uforpligtende - give dig et tilbud på sikring af dit hjem med alarm.

Vi kan kontaktes på 4248 8000 eller info@antennemesteren.dk.