Erhverv

Vi er specialister i Wi-Fi løsninger til erhverv

Kontakt os i dag

Wi-Fi løsninger til erhverv

Oplever du problemer med Wi-Fi løsningen på kontoret eller i virksomheden? Er der mange enheder koblet på jeres Wi-Fi, eller arbejder I i meget store lokaler?

Er du restaurantejer og mangler en sikker forbindelse, eller er det nærmere på hotellet eller i boligforeningen, der er behov for en bedre og mere sikker løsning?

Uanset om du har behov for hjælp indenfor restaurationsbranchen, i  hotelbranchen, i kontorfællesskabet eller i boligforeningen,  står Dansk Wifi klar til at hjælpe med bedre Wi-Fi løsninger og optimering af den nuværende løsning.

Vi håndterer naturligvis også udstedelse af midlertidlige vouchers, hvis du ønsker at tilbyde dine kunder mulighed for at tilkøbe sig adgang til nettet på din matrikel.

Vi er specialister i Wi-Fi løsninger, og vi er særligt eksperter i at skræddersy Wi-Fi løsninger til restauranter, barer, hoteller, kontorfællesskaber og boligforeninger. Vi ser nemlig tit, at erhvervskunder ikke får den hastighed, som der ellers betales for. Ofte er der koblet for mange enheder på den samme router, hvilket gør, at den ikke kan følge med. Dette resulterer i en dårlig forbindelse.

Når vi kommer ud til jer, starter vi med at foretage et tjek af Wi-Fi forbindelsen i alle lokaler, for at kunne klarlægge hvor problemet opstår.

Derefter kommer vi med et løsningsforslag samt prisoverslag for udbedring af de oplevede fejl.

Autoriseret installatør af Ubiquiti UniFi

UniFi er et revolutionerende WiFi-system, der er karakteriseret ved at tilbyde højeste ydeevne til fornuftige priser.

UniFi Enterprise WiFi system bruger i dag den nyeste teknologi til WiFi 802.11ac MIMO. Det gør det muligt at opnå en ekstremt høj hastighed af datatransmission over lange afstande.

Dette system giver dig altså mulighed for at få oprette et Wi-Fi netværk, der dækker arealer af enhver størrelse, hvorfor vi særligt anbefaler dette til både større og mindre virksomheder, restauranter, cafeer, hoteller og boligforeninger.

Ubiquiti UniFi

Som autoriseret installatør kan vi sikre, at du får den ultimative løsning til din erhvervsvirksomhed, og vi kan uden problemer sammensætte den helt rette løsning til dig.

Vi tilbyder

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om en bedre Wi-Fi løsning til din virksomhed?

Kontakt os meget gerne allerede i dag!

Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se nærmere på din nuværende løsning og komme med et forslag til en bedre.

Kontakt os i dag