Erhverv

Vi er specialister i Wi-Fi løsninger til erhverv

Kontakt os i dag

Wi-Fi løsninger til erhverv

Oplever du problemer med Wi-Fi løsningen på kontoret eller i virksomheden? Er der mange enheder koblet på jeres Wi-Fi, eller arbejder I i meget store lokaler?

Er du restaurantejer og mangler en sikker forbindelse, eller er det nærmere på hotellet eller i boligforeningen, at der er behov for en bedre og mere sikker løsning?

Uanset om du har behov for hjælp inden for restaurationsbranchen, hotelbranchen, i kontorfællesskabet eller i boligforeningen.

Så står Dansk Wifi klar til at hjælpe med bedre Wi-Fi løsninger og optimering af den nuværende løsning.

Vi håndterer naturligvis også udstedelse af midlertidlige vouchers, hvis du ønsker at tilbyde dine kunder mulighed for at tilkøbe sig adgang til nettet på din matrikel.

Vi er specialister i Wi-Fi løsninger, og vi er særligt eksperter i at skræddersy Wi-Fi løsninger til restauranter, barer, hoteller, kontorfællesskaber og boligforeninger.

Vi ser tit, at erhvervskunder ikke får den hastighed, som der ellers betales for. Og ofte er der koblet for mange enheder op på den samme router, hvilket gør, at den ikke kan følge med som resulterer i en dårlig forbindelse.

Når vi kommer ud til stedet, vil vi derfor starte med at foretage et tjek af Wi-Fi forbindelsen i alle lokaler for at kunne klarlægge, hvor problemet opstår.

Herefter vil vi komme med et løsningsforslag samt prisoverslag for a udbedre fejlene, du oplever.

Autoriseret installatør af Ubiquiti UniFi

UniFi er et revolutionerende WiFi-system, der er karakteriseret ved at tilbyde højeste ydeevne til fornuftige priser.

UniFi Enterprise WiFi system bruger i dag den nyeste teknologi til WiFi 802.11ac MIMO. Det gør det muligt at kunne opnå en ekstrem høj hastighed af datatransmission over lange afstande på op til 200 meter.

Dette system giver dig altså mulighed for at få oprtetet et Wi-Fi netværk, der dækker arealer af enhver størrelse, hvorfor vi særligt anbefaler dette til både større og mindre virksomheder, restauranter, cafeer, hoteller og boligforeninger.

Ubiquiti UniFi

Som autoriseret installatør er du derfor sikret den ultimative løsning til din erhvervsvirksomhed, og at vi uden problemer kan sammensætte den helt rette løsning til dig.

Vi tilbyder

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om en bedre Wi-Fi løsning til din virksomhed?

Så kontakt os meget gerne allerede i dag.

Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se nærmere på din nuværende løsning og komme med et forslag til en bedre.

Kontakt os i dag