KONTAKT OS I DAG

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

WI-FI LØSNINGER TIL ERHVERV

Oplever du problemer med Wi-Fi løsningen på kontoret eller i virksomheden? Er der mange enheder koblet på jeres Wi-Fi, eller arbejder I i meget store lokaler?

Er du restaurantejer og mangler en sikker forbindelse, eller er det nærmere på hotellet eller i boligforeningen, at der er behov for en bedre og mere sikker løsning?

Uanset om du har behov for hjælp inden for restaurationsbranchen, hotelbranchen, i kontorfællesskabet eller i boligforeningen.

Så står Dansk Wifi klar til at hjælpe med bedre Wi-Fi løsninger og optimering af den nuværende løsning.

Vi håndterer naturligvis også udstedelse af midlertidlige vouchers, hvis du ønsker at tilbyde dine kunder mulighed for at tilkøbe sig adgang til nettet på din matrikel.

SPECIALISTER I WI-FI LØSNINGER TIL ERHVERV

Vi er specialister i Wi-Fi løsninger, og vi er særligt eksperter i at skræddersy Wi-Fi løsninger til restauranter, barer, hoteller, kontorfællesskaber og boligforeninger.

Vi ser tit, at erhvervskunder ikke får den hastighed, som der ellers betales for. Og ofte er der koblet for mange enheder op på den samme router, hvilket gør, at den ikke kan følge med som resulterer i en dårlig forbindelse.

Når vi kommer ud til stedet, vil vi derfor starte med at foretage et tjek af Wi-Fi forbindelsen i alle lokaler for at kunne klarlægge, hvor problemet opstår.

Herefter vil vi komme med et løsningsforslag samt prisoverslag for a udbedre fejlene, du oplever.

AUTORISERET INSTALLATØR AF UBIQUITI UNIFI

UniFi er et revolutionerende WiFi-system, der er karakteriseret ved at tilbyde højeste ydeevne til fornuftige priser.

UniFi Enterprise WiFi system bruger i dag den nyeste teknologi til WiFi 802.11ac MIMO. Det gør det muligt at kunne opnå en ekstrem høj hastighed af datatransmission over lange afstande på op til 200 meter.

Dette system giver dig altså mulighed for at få oprtetet et Wi-Fi netværk, der dækker arealer af enhver størrelse, hvorfor vi særligt anbefaler dette til både større og mindre virksomheder, restauranter, cafeer, hoteller og boligforeninger.

Som autoriseret installatør er du derfor sikret den ultimative løsning til din erhvervsvirksomhed, og at vi uden problemer kan sammensætte den helt rette løsning til dig.

FORØG DATAGENNEMSTRØMNINGEN MED WI-FI 6

Wi-Fi 6 vil være den næste standard inden for Wi-Fi, hvorfor vi selvfølgelig også kan hjælpe med dette hos Dansk Wifi.

Helt konkret vil du opleve, at Wi-Fi 6 er en betydeligt mere effektiv løsning end de ældre Wi-Fi løsninger. Faktisk tales der er om, at der vil være en forøgelse af datagennemstrømningen med helt op til 40%.

Samtidig vil der være mulighed for at, der kan sendes og modtages data fra 12 enheder på samme tid. Hvilket er en betydelig forbedring af de nuværende løsninger, der findes på markedet.

Du vil opleve, at færre sættes i kø til routeren, da den kan håndtere så mange flere forbindelser. Derfor er denne nye standard særligt egnet til større og mindre virksomheder og andre erhvervsdrivende.

Udover dette er Wi-Fi 6 ligeledes strømbesparende – en klar anden fordel ved at vælge denne løsning.

Ønsker du at høre mere om denne nye løsning, og om det er noget, der giver mening for din virksomhed, restaurant, cafe, hotelkæde eller boligforening? Så tøv ikke med at kontakte os.

FÅ STABILT INTERNET TIL DINE KUNDER

Ønsker du at tilbyde gratis eller betalt internet til dine kunder? Så har vi løsningen.

Uanset om nettet skal være gratis, midlertidigt eller betalt, så vil det være noget, de fleste gæster vil benytte gratis. Særligt er det noget, vi anbefaler på campingpladser, for hotelkæder og restaurationer.

Ikke nok med, at I får glade kunder ved at tilbyde muligheden for Wi-Fi. Så er det også en god reklamesøjle, der kan bruges, som I ønsker.

FÅ EN SKRÆDDERSYET LOGIN SIDE

Vi tilbyder at opsætte en reklame for jer gennem jeres gratis Wi-Fi.

Så når gæsterne logger ind på den gratis Wi-Fi, er det første de ser den ønskede reklame.

Det kan f.eks. være et godt tilbud eller “dagens ret”. Mulighederne er mange, og login siden kan dermed skræddersyes præcis efter dine ønsker.

ØNSKER DU AT HØRE MERE OM EN BEDRE WI-FI LØSNING TIL DIN VIRKSOMHED?

 kontakt os meget gerne allerede i dag.

Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se nærmere på din nuværende løsning og komme med et forslag til en bedre.

ANTENNEMESTEREN OG PARABOLSEN ApS

CVR. 25590589

Frederiksdalsvej 194

2830 Virum