KONTAKT OS I DAG

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Wifi-installatør – få wifi-hjælp af erfaren wifi-montør

Vi er specialister i trådløse netværk

Ønsker du wifi-hjælp af en wifi-montør med stor erfaring? Så lad os hjælpe dig med dit netværk i hjemmet eller på arbejdspladsen. Hos Dansk Wifi er vi wifi-installatør, og vi hjælper private og erhverv med alt fra opsætning af wifi til optimering og vedligeholdelse.

Vi er ikke leverandør af bredbånd, men specialist i internet, bredbånd og trådløse netværk. Vi hjælper kunder i blandt andet Charlottenlund, Hellerup og Gentofte samt alle andre steder i Nordsjælland.

Vores wifi-montør sikrer et stabilt internet

Vi er en uafhængig wifi-installatør. Det betyder, at vi ikke har nogen interesse i, om du vælger den ene leverandør eller den anden. Vores fokus er udelukkende dine ønsker og behov, så du undgår internetproblemer, og så du får et hurtigere og mere stabilt internet.

Vi hjælper gerne med montering af et helt nyt trådløst netværk. Det kan også være, at dit nuværende netværk er langsomt, at det hakker, eller at der mangler signal visse steder. Det kan også være, at det er ustabilt, eller at du er bekymret for sikkerheden.

Vi sender gerne en erfaren wifi-montør ud, som kan gennemgå dit hjem eller din arbejdsplads med henblik på optimering, forbedring eller udskiftning. Vores wifi-hjælp kan være alt fra at lave et ekstra acces-point til at sikre dit netværk mod hacking.

Bestil wifi-hjælp af din wifi-installatør

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker wifi-hjælp af en erfaren wifi-installatør. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, så vi kan finde frem til, hvordan vores wifi-montør kan hjælpe dig med at få et hurtigt og stabilt netværk. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse.

ANTENNEMESTEREN OG PARABOLSEN ApS

CVR. 25590589

Frederiksdalsvej 194

2830 Virum