KONTAKT OS I DAG

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

UBIQUITI UNIFI TILBYDES AF AUTORISERET INSTALLATØR

HAR DU SIKRET DINE ENHEDER?

Kunne du tænke dig et WiFi-netværk der ikke har nogle internet problemer, men der dækker et stort areal, er du kommet til det helt rette sted. Hos Dansk Wifi er vi autoriseret installatør af Ubiquiti UniFi, som kan være lige netop den løsning, du står og mangler, hvis du f.eks. har langsomt internet Ønsker du at arbejd hjemme fra online, kan en VPN også være en mulighed for dig.

HVAD ER UBIQUITI UNIFI?

Ubiquiti UniFi er et revolutionerende WiFi-system, der er karakteriseret ved at tilbyde den højeste ydeevne til ganske fornuftige priser.

Ubiquiti UniFi Enterprise WiFi-system bruger i dag den nyeste teknologi til WiFi 802.11ac MIMO. Det gør det muligt at kunne opnå en ekstrem høj hastighed af datatransmission over lange afstande på op til 200 meter.

Dette system giver dig med andre ord mulighed for at få oprettet et WiFi-netværk, der dækker arealer af enhver størrelse, hvorfor vi særligt anbefaler dette til blandt andet:

• Større og mindre virksomheder
• Restauranter
• Caféer
• Hoteller
• Boligforeninger.

Hos Dansk Wifi er vi autoriseret installatør af Ubiquiti UniFi, og med vores hjælp er du derfor sikret den ultimative løsning til din erhvervsvirksomhed, og at vi uden problemer kan sammensætte den helt rigtige løsning til dig.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER FÅ PROFESSIONEL HJÆLP

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores virksomhed, hvis du kunne tænke dig at høre mere om Ubiquiti UniFi, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvilken løsning der vil være den rette for dig og din virksomhed, eller hvis du kunne tænke dig at få professionel hjælp til installation og opsætning af en autoriseret installatør.

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi hjælper ofte kunder i omegnen Charlottenlund, Hellerup, Gentofte samt på resten af Sjælland.

Vi kan kontaktes på  4248 8000 eller hej@danskwifi.dk.

ANTENNEMESTEREN OG PARABOLSEN ApS

CVR. 25590589

Frederiksdalsvej 194

2830 Virum