KONTAKT OS I DAG

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Montør af trådløst internet – få netværkshjælp af en specialist

Vi sikrer hurtige og stabile wifi-forbindelser

Har du brug for netværkshjælp, og søger du en montør af trådløst internet? Så lad os hjælpe dig med opsætning af trådløst internet. Hos Dansk Wifi er vi specialister i internet-problemer, installation af netværk og opsætning.

Vi hjælper især erhvervskunder i Charlottenlund, Gentofte, Hellerup og resten af Nordsjælland. Vi hjælper også gerne private. Alle vores kunder kan se frem til sikre, hurtige og stabile bredbåndsforbindelser og trådløse netværk.

Få netværkshjælp og lad os stå for opsætning af trådløst internet

Vi er ikke leverandør af bredbånd, men en uafhængig wifi-installatør. Vores fornemste opgave er at sikre, at du får en optimal opsætning af trådløst internet og konfigurering af trådløst internet på din arbejdsplads eller dit private hjem.

Vores montør af trådløst internet kan både installere nye netværk og forbedre eksisterende netværk. Dermed kan du være sikker på at få en opsætning af trådløst internet, hvor du ikke oplever internet-problemer.

Vi tilbyder også netværkshjælp, hvis du for eksempel har et langsomt internet eller en mangelfuld wifi-dækning. Måske oplever du et ustabilt signal, måske hakker det, eller måske er der ikke dækning alle steder i alle rum. Der kan også være et problem med din internetforbindelse, hvor din udbyder ikke kan hjælpe.

Bestil en montør af trådløst internet allerede i dag

Du er velkommen til at høre mere om vores netværkshjælp, hvis du ønsker en opsætning af trådløst internet, der sikrer et hurtigt og stabilt netværk i alle rum. Vi sender gerne en montør af trådløst internet ud til dig for at få en snak, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse.

ANTENNEMESTEREN OG PARABOLSEN ApS

CVR. 25590589

Frederiksdalsvej 194

2830 Virum