Kontakt os i dag

Vi er klar til at hjælpe

42 48 80 00

Om Dansk WiFi2019-01-31T12:37:38+00:00

Om Dansk WiFi

Dansk WiFi er 100% danskejet

Dansk Wifi tilbyder optimering af bredbånd, internet og wi-fi til både private og erhverv. Dansk Wifi er ikke udbyder af bredbånd. Vi forbedrer forbindelsen og hastigheden på dit internet, uden du behøver at skifte udbyder.

Vi kan optimere hastigheden hos de fleste. Vi kan hjælpe alle fra private, som bor i lejlighed midt i byen, hvor mange forbindelser forstyrrer signalet, sommerhusområder, almindelige huse, små og store kontorer, restauranter og caféer, betonbygninger mm.

Ejerne bag Dansk Wifi har mere end 30 års erfaring i antenne- og sikkerhedsbranchen, hvor der også er blevet arbejdet med wi-fi installationer og signaloptimering.

Dansk Wifi er ikke tilknyttet eller har interesse i nogle udbydere i Danmark. Vi har derfor ingen interesse i, at flytte dig som kunde fra din nuværende udbyder. Om du har YouSee, Canal Digital, Fullrate eller noget helt andet, så koncentrerer vi os om at forbedre og optimere din nuværende forbindelse.

Vi står dog til rådighed med vejledning og vores erfaringer – helt sagligt – om hvilken udbyder, som du med fordel kan overveje qua det område, som du befinder dig i. Vi kan eksempelvis undersøge, hvilken udbyder som har en signalmast i nærheden af dig, som kunne være værd at overveje.

Vi samler på tilfredse kunder – lad os hjælpe dig.

Har du problemer med din parabol eller antenne? Se mere hos AntenneMesteren og Parabolsen.

Home » Om Dansk WiFi