Wi-Fi løsninger tilbydes af Dansk Wifi

Kontakt os i dag

Vi er klar til at hjælpe

42 48 80 00

Privat2019-01-31T12:37:40+00:00

Wi-Fi Løsninger – Får du ikke, hvad du betaler for?

Private

Får du ikke den bredbåndshastighed, som du betaler din udbyder for? Bor du i et betonbyggeri, et tæt befolket område, et stort hus eller på du et afsides sted?

Dansk Wifi er klar til at hjælpe alle med Wi-Fi løsninger, som har problemer med forbindelsen. Problemerne kan være mange, hvorfor vi skitserer de typiske problemer vi møder når vores kunder har internet problemer.

Vi sikrer, at du har hurtig forbindelse både på dine indendørs- og udendørsarealer så du på de gode sommerdage kan sidde udenfor med din computer, telefon eller tablet.

Stort hus

Hvis du bor i et stort hus, så er forbindelsen ofte ikke stærk nok til at kunne nå rundt i hele huset. Det vil vi typisk kunne løse ved, at installere og montere en Wi-Fi forstærker.
Vores Wi-Fi forstærkere er meget kraftfulde og kan sende signal op til 90 meter, hvilket skulle være rigeligt.

Vi placere den diskret på enten loftet eller væggen. Der findes mange forskellige slags Wi-Fi forstærkere. De billigste forstærkere vil for de fleste langt fra være en optimal løsning.
Med disse bliver der oprettet et nyt netværk, som du skal logge af og på når du bevæger dig mellem rummene i dit hus.

Vi tilbyder en langt mere optimal løsning, som ikke skaber frustrationer. Vores Wi-Fi forstærkere bliver koblet til dit nuværende netværk og strækker signalet – uden at kræve ekstra login. Vi sørger for både installering og opsætning for dig.

Mange enheder

Har du en stor familie, som bruger mange enheder som kræver Wi-Fi? De fleste hjem har i dag en masse enheder, som alle bruger Wi-Fi hvilket kan give en dårlig, ustabil og langsom forbindelse.

Det kan være svært at finde gode Wi-Fi løsninger, men hos Dansk Wifi tilbyder vi at installere og opsætte et acces-point. Med et acces-point bliver trafikken fordelt mellem flere antenner, frem for kun én.

Du kan også starte med, at tjekke placeringen af din router. Placeringen af din router er nemlig ikke helt uvæsentlig for, hvor godt et signal du får. Du kan læse mere om din routers placering og vores anbefalinger her.

Kolonihaver og rækkehuse

Bor du i rækkehus eller har du et kolonihavehus? Vil du og dine medbeboere spare penge på Wi-Fi forbindelsen og samtidig undgå Wi-Fi problemer?

Dansk Wifi tilbyder en helt særlig løsning, som kræver at 25+ husstande går med i en og samme aftale. Dansk Wifi kan med deltagelse af minimum 25 husstande tilbyde en løsning, som binder samtlige deltagende husstandes enheder op på én signal sender.

På den måde kan 25+ husstande deles om én enkelt gigabit, få hurtigt Wi-fi og spare mange penge.

Erhverv

Har i problemer med jeres Wi-Fi på kontoret? Har i mange enheder, som er koblet til jeres Wi-Fi? eller har i meget store lokaler?

Uanset hvad jeres Wi-Fi problemer skyldes, så er Dansk Wifi klar til at hjælpe med Wi-Fi løsninger og optimeringer. Vi er specialister i Wi-Fi løsninger, og kan optimere og forbedre stabiliteten og hastigheden på de fleste Wi-Fi installationer.

Mange virksomheder får ikke den hastighed, som de betaler for. Ofte er der koblet mange enheder op på routeren, så den ikke kan følge med. Vi foretager et Wi-Fi-tjek i jeres lokaler, for at klarlægge problemet. Herefter kommer vi med løsningsforslag samt prisoverslag på at udbedre disse.

Når der er koblet mange enheder til jeres router, vil det ofte hjælpe at vi installere et acces-point. Dette gøres for at fordele trafikken fra de mange enheder til flere forskellige signalmaster. For mange enheders signal som skal sendes til en mast, kan sammenlignes med en motorvej i myldretiden – det går langsomt.

Hvis i har meget store lokaler er der flere ting, som spiller en rolle og påvirker forbindelsen. Er jeres router placeret i det ene hjørne af kontoret? Har i placeret routeren på stueetagen i et etagebyggeri? Det er vigtigt at routeren placeres så centralt som muligt – og højt.

Restaurationer

Er jeres Wi-Fi langsomt? Kører jeres terminaler via Wi-Fi? Vil i tilbyde jeres kunder hurtig og gratis Wi-Fi? Så har Dansk Wifi løsningen.

Vi ved at det er vigtigt, at have stabilt internet i restauranter, caféer og barer, hvor terminaler og evt computere er tilkoblet Wi-Fi. Vi sikrer jer hurtigt og stabilt Wi-Fi med vores Wi-Fi løsninger, så jeres systemer kan kan køre problemfrit – ihvertfald Wi-Fi problemfrit.

Dansk Wifi tilbyder Wi-Fi løsninger til private, erhverv og offentlige institutioner

Overvejer i at tilbyde gratis Wi-Fi til jeres gæster? Eller tilbyder i det allerede? Dansk Wifi tilbyder mange forskellige Wi-Fi løsninger, så vi har garanteret en løsning til jeres behov.

Gratis Wi-Fi er ikke alene noget, som jeres gæster benytter flittigt. Det er også en reklamesøjle over for jeres gæster. Vi tilbyder at opsætte en reklame for jer gennem jeres gratis Wi-Fi.

Hvordan fungerer det så? Når jeres gæster logger ind på jeres gratis Wi-Fi, er det første de ser jeres reklame. Det kan f.eks. være et godt tilbud eller “dagens ret” eller hvad i ellers vil vise. Først herefter kan jeres gæster surfe videre på nettet gennem jeres Wi-Fi. Vi har herudover en masse andre Wi-Fi løsninger, hvis du oplever problemer. Så tøv ikke med at kontakte os.

Home » Privat