Dansk Wifi tilbyder at optimere din Wi-Fi forbindelse så du undgår langsomt internet

Kontakt os i dag

Vi er klar til at hjælpe

42 48 80 00

Hastighed2021-05-26T09:45:58+00:00

Langsomt internet – vi sikrer dig en hurtig forbindelse

Døjer du med langsomt internet?

Noget af det mest frustrerende i hverdagen er langsomt internet. Findes der noget værre end at se en side loade lige så langsomt som dagene op til juleaften?

De fleste af os har oplevet langsomt internet, selv om vi betaler for en forbindelse som burde dække husstanden eller kontorets behov mere end rigeligt – for hvem gider at have langsomt internet.

Dansk Wifi har løsningen. Vi står klar til, at optimere din Wi-Fi forbindelse på Sjælland og giver gerne et uforpligtende tilbud, som løser dine udfordringer med langsomt internet – vi forbedrer din nuværende forbindelse, og du skal altså ikke skifte udbyder. Læs mere om vores Wi-Fi løsninger. Har du et ønske om at arbejd hjemme fra online, så kan en VPN løsning også være en mulighed for dig. Vi tilbyder derudover også Ubiquiti unifi, hvis du ønsker at optimere din Internet hastighed.

Test hastigheden på dit netværk

Først skal vi have afklaret, om din bredbåndsleverandør leverer den hastighed du betaler for. Det er vigtigt at bemærke, at nogle leverandører tilbyder en garanteret minimum hastighed og andre en vejledende hastighed.

Hvis den hastighed du betaler for, er vejledende, vil der nogle gange være så meget trafik, at du ikke kan komme op på den højeste fart. Andre tilfælde vil vise, at leverandører leverer den hastighed du betaler for. Du kan således ikke bede leverandøren af bredbånd om, at få dit WiFi til at fungere bedre eller hurtigere.

Dansk Wifi er klar med løsningen, hvis du har langsomt internet. Vi tester hastigheden på netværket hos dig, hvorefter vi optimerer din nuværende forbindelse. Du skal altså ikke nødvendigvis skifte udbyder for at opnå en bedre forbindelse.

Placering af din router

Placeringen af din router er ikke en ubetydelig faktor, hvis du oplever langsomt internet. Din routers, og dermed dit trådløse internets, værste fjende er andre routere.

Bor du i lejlighed midt inde i byen, eller har kontor i en etageejendom, vil du typisk opleve langsomt og ustabilt internet. Der er for mange forskellige trådløse netværk i nærheden, som forstyrrer hinandens signaler.

Routeren, det trådløse netværk, skal placeres så centralt som muligt i huset, lejligheden eller kontoret. Der skal altså være frit i alle retninger, så den bedst muligt kan sende et godt signal hvor end du befinder dig.

Herudover skal routeren ikke placeres på gulvet. Hvis den placeres på gulvet, så bliver signalet ustabilt og fører til langsomt internet.

Vi anbefaler derfor at placere den på et skab, en reol eller hænge den på loftet. Hvis skabet eller reolen er lavet af metal eller glas, er det dog ikke en god idé. Metal- og glasgenstande er en forstyrrende faktor for signalet.

øg internet hastigheden ved at placere din router det mest optimale sted

Sådan tester du din internetforbindelse

Først skal du teste hvilken hastighed din bredbånds leverandør faktisk leverer. Dette skal udføres uden der benyttes WiFi. Tilslut en PC til Bredbånds router med kabel (LAN).

Fortsæt derefter til hastighedstesten som du finder her. Du kan af forskellige grunde ikke benytte Chrome som browser. Brug fx Firefox og gå derefter til bredbånds testen.

Testen gentages derefter med LAN kablet fjernet, hvor PC benytter Wi-Fi. Testen skal udføres forskellige steder i hus eller ejendom. Et ståltag, en betonvæg eller andet kan have stor betydning for kvaliteten af signalet.

Bor du i et tætbebygget område fx med etagebyggeri, bør testen udføres når du oplever problemer. Endelig kan du søge internettet for programmer der måler stråling osv.

Dansk Wifi optimerer Wi-Fi og gør dit internet hurtigere

Er din router problemet?

Der kan være mange forskellige problemer med en router, som påvirker dit netværk negativt og giver langsomt internet. Er det softwaren? Hardwaren? eller placeringen?

Softwaren er ikke lige til at undersøge selv. Jovist, hvis man har stor viden inden for IT. Din router skal muligvis bare opdateres, hvilket du heldigvis nemt kan klare.

Sluk din router og lad den være i 60 sekunder. Tænd herefter din router igen. Dem begynder selv at opdatere, uden du skal gøre noget hvis det er en opdatering som mangler.

Hardwaren er lidt lettere at gå til end softwaren, men det er dog svært at stille en diagnose. Det kan være mange ting, men ofte er hardwaren slidt eller din router simpelthen er for gammel til, at følge med den hastighed du kører med.

Din router styrer hvor meget signal, som sendes ud i lokalet. En gammel router kan derfor have problemer med, at sende et stærkt nok signal rundt. Heldigvis har vi en løsning hos Dansk Wifi. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Få tjekket dit Wi-Fi

Dansk Wifi tilbyder at lave et Wi-Fi tjek hos dig eller i din virksomhed, så du kan få den optimale forbindelse og dermed hastighed. Et Wi-Fi-tjek koster 795kr inklusiv moms og kørsel. Det tager vores Wi-Fi specialist ca. 45-50 minutter, at udføre et Wi-Fi-tjek.

Når tjekket er udført klarlægger vores Wi-Fi specialist problemet og stiller en diagnose. Du vil herefter få forslag på, hvad der kan afhjælpe problemet samt et prisestimat for hvad det vil koste at få os til, at optimere forbindelsen og installere og opsætte forstærkere og acces-points.

Ved at få os til at optimere din Wi-Fi forbindelse efterfølgende, vil beløbet fra Wi-Fi-tjekket på 795kr blive fratrukket den samlede regning.

Ligger problemet i en ustabil leverance af signal fra din bredbånds leverandør, laver vi en uvildig rapport du kan bruge til at finde en løsning med din bredbånds leverandør.

På vegne af vores søsterselskab, kan vi ved samme lejlighed og helt gratis og uforpligtende, give dig et tilbud på sikring af dit hjem med alarm.

Vi kan kontaktes på  4248 8000 eller hej@danskwifi.dk.

Home » Hastighed