KONTAKT OS I DAG

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

ARBEJD HJEMMEFRA ONLINE VIA VPN

Har du internet problemer når du skal arbejde hjemmefra online? Er der dårlig forbindelse, når du deltager i Teams-, Zoom- eller Skypemøder, og har du brug for professionel hjælp? Løsningen er simpel: Arbejd hjemmefra online via VPN – det er både nemt og har en høj sikkerhed.

Men hvad er VPN egentlig for noget? Det kan du læse mere om længere nede på siden.

Hos Dansk Wifi er vi specialister i at hjælpe vores kunder med at få en velfungerende internetforbindelse. En dårlig internetforbindelse kan for eksempel skyldes en dårlig placering af routeren, og så kan vi hjælpe dig med at finde den mest optimale placering, så du kan få den bedste forbindelse i hjemmekontoret. Vi tilbyder service i omegnen Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og på resten af Sjælland.

Vi hjælper også mange virksomheder med at sikre, at deres medarbejdere har den bedste sikkerhed, når de arbejder hjemmefra online. Til dette anbefaler vi altid VPN. Danskwifi løser også opgaver hvis du f.eks. har langsom internet. Dette kan optimeres via Ubiquiti unifi.

HVAD ER VPN?

Hvad er VPN for noget? VPN er en sikker forbindelse mellem to punkter og har de sidste mange år været måden, hvor man har kunnet maskere sin lokation. Det kan for eksempel være af hensyn til privatlivsbeskyttelse på nettet, eller hvis man for eksempel gerne vil se det amerikanske udvalg på Netflix.

VPN har de seneste år vundet frem i både den private og offentlige sektor som en måde, hvorpå en virksomhed eller instans kan garantere, at e-mails, online møder og adgang til filer bliver afsendt, afholdt og tilgået på en sikker måde.

Medarbejderne er ved en VPN-forbindelse også forbundet til virksomhedens interne server, og de kan derfor tilgå filer, der ligger ”fysisk” i virksomheden, selvom vedkommende arbejder hjemmefra eller udefra.

HVAD BETYDER VPN?

VPN står for Virtual Private Network, og her er ordet ”privat” hovedpointen. Al trafik mellem de to punkter er krypteret af hensyn til privatlivsbeskyttelse, og det er således ikke muligt for uvedkommende at sidde og følge med i kommunikationen. Det har en række forskellige fordele, og det gælder i særdeleshed for erhvervslivet og særligt for dem, der har medarbejdere, der arbejder hjemmefra online.

FÅ VORES HJÆLP OG ARBEJD HJEMMEFRA ONLINE PÅ SIKKER OG EFFEKTIV VIS

Har du brug for vores hjælp, således at du kan arbejde hjemmefra online på en sikker og effektiv måde, eller så du kan sikre dig en effektiv og sikker arbejdsgang hos dine medarbejdere, der arbejder hjemmefra, du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan kontaktes på  4248 8000 eller hej@danskwifi.dk.

ANTENNEMESTEREN OG PARABOLSEN ApS

CVR. 25590589

Frederiksdalsvej 194

2830 Virum